ایران ذوب - معرفی ایران ذوب

معرفی کارخانه ایران ذوب

شرکت ایران ذوب، یکی از شرکت های شناخته شده ریخته گری و از پیشگامان ریخته گری ماشینی در سطح کشور می باشد. فعالیت این شرکت با اخذ پروانه بهره برداری از سال ۱۳۶۲ و پس از خرید، نصب و راه اندازی ماشین آلات، آغاز گردید. این شرکت در سال ۱۳۷۰ و با توجه به نیاز صنایع سیمان کشور به قطعات ریخته گری از جمله گلوله، زره، دیافراگم آسیا، گریت کولر، قطعات نسوز و ضد سایش، همکاری خود را با شرکت های سیمان آغاز نمود و در این زمینه با استقبال گسترده مصرف کنندگان در صنعت سیمان روبرو گردید. به نحوی که در دهه ۷۰ نیاز کشور به واردات گلوله آسیا قطع و کلیه نیاز صنایع سیمان توسط این شرکت تأمین گردید.

شرکت ایران ذوب از ابتدای شروع همکاری با صنعت سیمان، تولید قطعات ریخته گری با بالاترین کیفیت را دنبال کرده و در این زمینه از همکاری نیروهای متخصص داخلی، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی بهره گرفته است. مدیران و کارکنان این مجموعه با همت و تلاش گسترده، از فراز و نشیب های پیش رو عبور کرده و علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، اقدام به صادرات محصولات خود به کشورهایی چون عراق، قطر، امارات، سوریه، ترکیه، ایتالیاو… نموده است.

سهام شرکت ایران ذوب در سال ۱۳۹۱ به طور کامل توسط شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد خریداری گردید. امید است که با این تحولات بوجود آمده علاوه بر شرکت های سیمان و معادن کشور، بتوان به طور وسیع تری وارد بازار شرکت های فولادی از قبیل فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و … نیز شده تا کماکان نام شرکت ایران ذوب بر تارک صنعت کشور بدرخشد. در ادامه می توانید ماموریت و چشم انداز شرکت ایران ذوب و بخشی از مهمترین دست آوردهای این شرکت را ملاحظه فرمایید.

موشن گرافی  چهل سالگی شرکت ایران ذوب

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره:
مهندس مهدی قریشی

اعضای هیئت مدیره:

  • مهندس محمدرضا امینی

(رئیس هیئت مدیره)

  • مهندس حمید احمدی دارانی
  • مهندس محسن زارع
  • مهندس علی کریمی
  • مهندس مهدی قریشی
مدیرعامل
اعضای هیئت مدیره

ماموریت

ما شرکتی در زمنیه‌ی طراحی و تولید قطعات ریخته گری و چدنی، فولادی و آلومینیومی با اولویت صنعت سیمان، فولاد و معدن هستیم که در جهت ایفای نقش محوری در توسعه صنعتی و اقتصادی کشور با تکیه بر دانش فنی گام برمی‌داریم.

چشم انداز

پیشتاز در طراحی، تولید و تکمیل قطعات ریخته گری چدنی، فولادی و آلومینیومی مصرفی در صنایع سیمان، معادن، فولاد و با حفظ حداقل ۱۳درصد سهم تولید داخل و افزایش صادرات به میزان ۲۰۰۰تن.